LA GRAN PORTA DE TOTES I TOTS: LA PORTA DE L'INICI DE L’ERA GLOCAL

Una Gran Porta, la més gran, que hem d’obrir i per la qual necessitem la força positiva de tothom, és la d’obrir la porta de l’Era Glocal on totes les decisions, per petites que siguin, han de tenir una relació amb el conjunt i han de ser positives. Totes les persones ens hauríem de sentir involucrades en aquest Gran Projecte col·lectiu.

Per obrir aquesta Gran Porta haurem d’aixecar un Gran Mur (imaginari però real) que separi l’Era Pre-Global de l’Era Glocal.

Per això ens cal obrir moltes petites portes per aconseguir que les persones que ocupen càrrecs de responsabilitat col·lectiva dels nivells regionals i global, sobretot, signin un Acord Bàsic, una mena de Treva Indefinida Glocal, que faci la funció d’un Gran Mur Virtual, al darrera del qual hi quedarà tot allò que ens impedeix d’avançar, tot allò que és sofriment, odis i venjances.

Aquest Gran Mur no vol dir de cap manera “oblit” sinó “reconeixement d’una bogeria col·lectiva que s’ha d’aturar”. De les ferides n’ha de brollar compassió. Dels odis i els fusells n’hauran de néixer flors. De les mancances dels mínims per a viure, n’han de néixer accions pal·liatives urgents.

Aquesta possiblement sigui l’única manera que tenim per poder començar a sortir del gran laberint on col·lectivament ens trobem.

Aquesta Gran Porta, és la que potser entre tot@s hauríem d’obrir donant el suport necessari al Secretari General de les Nacions Unides (com a persona que segurament representa a més persones) perquè junt amb els líders espirituals de les grans religions (com a representants de les arrels culturals de tots els indrets del Planeta), tots els governants que s’hi afegeixin (com a representants polítics dels governs actuals) i totes les persones que s'hi vulguin afegir, impulsin l’Acord Bàsic de Tothom per tal d’aixecar aquest Gran Mur, que ja mai més ningú es podrà saltar, ja que formarà part del passat, que separarà l’Era Pre-Glocal de l’Era Glocal que ens ha d’obrir les portes al Món Nou divers, sostenible i pacífic. 

Hem d'aconseguir un Gran Acord col·lectiu que ens posi a tothom en sintonia:

necessitem declarar l'Inici de l'Era Glocal i fer un gran acord per iniciar la Gran Reconversió a tots nivells. El local per tornar a la terra i el global per reconvertir tota la producció d'armes en eines per construir i els exèrcits en forçes de xoc quan hi ha catàstrofes.

És la única oportunitat que tenim per recomençar amb una nova perspectiva, superant les ferides obertes del passat i centrar-nos en construïr un futur satisfactori per tothom.

 participem per fer-ho possible