ESTEM CANVIANT EL SISTEMA OPERATIU DEL PLANETA

Al veure la situació del món (fam, guerres, canvi climàtic...) podem imaginar que el món és com un gran ordinador al que li hem de canviar el Sistema Operatiu ja què aquest no funciona. Això però, no ho pot fer una sola persona o un govern... hem de fer-ho totes les persones, moltes ja han començat...

COM?
Amb tot el que fem cada dia i amb el resultat de totes les decisions que prenem: obrim o tanquem portes. Si fins ara hem obert portes que ens han conduit a on som i a tenir la situació que tenim, ara ens hem d’animar i posar-nos d'acord totes i tots per obrir i tancar les portes adequades per tal de sortir d'aquest Gran Laberint on estem atrapats la Humanitat.

Aquest laberint té la forma d'un Gran Monstre anomenat CRISI que es manté viu degut a unes inèrcies negatives que generen la destrucció de persones i del Planeta, la nostra casa.

Aquestes inèrcies negatives produeixen empreses destructives pel medi ambient, generen armes i eines de destrucció, generen explotació, creen xarxes il·legals, màfies, integrismes i tot tipus de divisió entre les persones i el més trist és que fins i tot nosaltres, amb el fruit del nostre treball, amb els nostres diners, mitjançant entitats bancàries i de crèdit, segurament sovint sense saber-ho, les estem mantenint.

Escollint bé les portes a obrir o a tancar canviarem aquestes inèrcies negatives en positives, donant lloc a una nova situació que ens anirà apropant a un món divers, sostenible i pacífic.

QUI?
Totes i tots, grans i petits, som responsables de les moltes portes que cada dia obrim o tanquem, cal que siguin les adequades si volem un futur millor per a tothom... i això ara és urgent.

Fem un crida especial a les trobadores i trobadors d'avui, les persones que creuen que un altre món és possible i que els agrada comunicar amb les seves arts i saber fer (música, veu, pincells, escriptura, etc.) a que facin seva aquesta crida urgent per afavorir aquesta transició de la mà de la distensió i la creativitat per anar descobrint tothom el què pot fer.